Warkah daripada NIU :) - noblescent

4/21/12

Warkah daripada NIU :)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

boleh tak saya nak menulis sikit.
saya nak tulis jugak walaupun rasa berdosaaa sgt. homework kene tunggu.

boleh tak saya nak share sikit...
saya nak tergelak sbb bila saya forward kan document ni kat ayah dan mama. mama ckp ayah menjeritttt sbb letter tu terkena kesan kopi especially kat bahagian yg penting :P

waah. itulah reaction yang saya mahukan...mereka call, ckp tahniah, lepas tu saya kena marah. hihi.
then saya explain...

kesan kopi tu adalah photoshop semata2. teaser gitu.





 alhamdulillah. thank you Allah :)

2 comments:

  1. Anonymous8:24 PM

    waaaaaaaa tahniah awak!! I am very proud of you. alhamdulillah

    macho

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...terima kasihhhh! :)
      happy dpt share ni dgn someone yg boleh tumpang happy.

      Delete

Do you have any comments, concerns or inquiries? Or else, just drop me a note to say hi! :)