Dr Rubiah Kulup

11:04:00 PM

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 السلام عليكم

Alhamdulillah...:) saye di sini lagi.

smalam baru balik dari carbondale. 7 hours journeeeyy. haih. we went hari khamis, balik hari jumaat. sampaai rumah dah lewat mlm. tujuannye utk pay a visit kat kak asmah yg sakit, jiran saye di desa darulaman tapi fasa 2. terjumpe kat sini plak dah. walhal kat malaysia haritu tak penah jumpe pon..subhanallah..

kejap lagi, kul 3 ptg, ade tetamu khas nk dtg :) kak bismi sefamily...it's her third time sampai rumah kami..dok kat detroit. jaoh nuh. kali ni special sket sbb kak bismi nk bawak dia skali..Dr Rubiah Kulup Hamza :)) best, kn? excited.

beliau kn bagi ceramah motivasi sket kat ruang tamu rumah....daan saye kene yg emcee. huhhuh..nervous2. tak pnah jadi emcee kat rumah sendiri. lain drpd lain ni. tapi kn sume event kan berlainan..saye mmg suke nervous tak bertempat pon.

so, who is Dr Rubiah?



saye penah lah sekali dua dengar ceramah beliau kat astro oasis n mmg best :) alhamdulillah Allah bg nikmat yg tak diduga ni utk saye dan family2 di chicago upp kan rohani kami

0 comments

Do you have any comments, concerns or inquiries? Or else, just drop me a note to say hi! :)

SUBSCRIBE